31 mars 2006

Det är jobb-helg den här helgen. Idiot-pass(kväll/natt). Fre-lör-sön.

Jag vill inte!!

Jag vill sooova och titta på film. Sånt folk gör på helgen.

30 mars 2006

Första föreläsningen på Renässansen idag och Tomas var på topp!
Det var hans bästa 2 h ever tror jag faktiskt.. O.O Det kanske är så att DaVinci är hans favorit, vem vet.

Min käre mor är på kurs här i Uppsala to-fre och ska sova över hos mig. :D
Just nu kikar hon på 24. Tror jag. Kan hända att hon somnat i soffan också men jag hör inga snarkningar för tillfället..
Jag har en besöksräknade från susnet på den här sidan och det är mycket intressant att se från vilka sidor de som besöker min sida kommer från.
Många kommer från tjejblog.com, nyligen.se och från bloggkartan.se men några kommer också via t.ex. google vilket jag, av någon anledning, tycker är mycket spännande. Det är kul att se vilka sökord som ger träff hos mig. Det är inte alls speciellt spännande grejer, men ändå! :)

29 mars 2006

Åh, prinsesstårta är så gott!

En sån här blev det till min bror. Den luktar verkligen gott!
Att den är snygg gör ju inget heller. ;)



Jag köpte den på Kicks och fick nog bland det otrevligaste bemötande jag någonsinn fått i en affär..
Vill någon handla så släpper man allt man har för händerna och hjälper till. Med ett leende. Man ska fan inte behöva be om att få betala. Man ska inte behöva känna sig jobbig för att man vill betala. Man ska få all uppmärksamhet när man ber om hjälp också, inte känna sig ivägen.
Satan så ARG jag blir när någon liknande händer!

Kärringar.. *muttra*

28 mars 2006

Girls of the Playboy mansion är ett intressant program.
De här tjejerna som bor med Hef är helt pantade allihopa. Varför vill han ha sånna omkring sig? Man måste ju blir sjukt frustrerad av att vara omgiven av så korkade människor dagarna i enda.
Dessutom - har de ingen sexuell relation?! De bara smällpussas på munnen hela tiden liksom, what's up with that?! Är Hef för gammal för sånna aktiviteter eller har han någon hemlig jämnårig partner som inte visas i rutan för att hon skulle pajja hans image?
Vilka är de här übergamla tanterna som jobbar på hans kontor? De lär ju ha varit med från början, men varför har han inte bytt ut dem mot mindre skrynkliga motsvarigheter?
Hur jobbig lär det inte vara att vara personal i det där huset, alltså typ kökspersonal eller tjänstefolk? Man lär ju få rätt sjuka frågor..
Hur kan de ha alla djuren inne på sina rum?! Rum med heltäckningsmattor och sånna skitäckliga kissmattor för hundar. Fy fasiken så ofräsht.. Varför måste man ha så himla många djur?
Vad tycker egentligen de här tjejernas mammor och pappor om sina döttrars livssituation? Ena tjejens mamma verkade ju stolt iaf när hennes dotter kommer gåendes knappt utan kläder.

Mycket mysko är det..
Okej, det gick mycket bättre än jag trodde.
Får jag inte ett G så blir jag ledsen. Nej, får jag inte ett G blir jag rätt förbannad!
Jag skrev på allt och det var inte någon del som kändes bajsig utan det gick rätt bra. Iof så brukar det vara då det inte går så bra. Hrm..
Åh, jag vill få resultatet på en gång! *trumma med fingrarna*

Imorgon fyller min käre bror år. 22 hela år. Jag har ingen aning om vad jag ska ge honom i present! Han önskar sig inget heller. :/ Jag trodde att det skulle vara en bra idé att ge ansiktsgrejer till honom, typ tvätt och lotion och scrub, men när jag tittade på det på Åhléns idag så.. kändes det dumt. Tråkigt. Och dyrt.
Tips?
Nu nu NU har jag läst allt och antecknat samtidigt.
7.5h kvar till tentan.
Tid för repetition? Näe, vaddå?

Allt jag vill ha är ett G. Kan jag inte få det, snälla?

26 mars 2006

En sån SEG dag. Jag är så trött så trött och vill bara sova. Det är ju inte så att jag gör någon nyttta - jag bara hasar omkring som någon zombie.
Jag borde verkligen läsa i tjocka kursboken. Det är massor att läsa både i den och sen alla anteckningar. *sucka uppgivet*
Jag förstår inte varför det är så jäkla svårt att få tummen ur! Det går bara inte. Jag kan inte förmå mig att öppna boken. Bara tanken på det är så uäääk att jag får utslag. Hur gör man?
Det kan vara så att jag absolut inte borde plugga nu. Jag har ingen inspiration alls utan så fort jag måste göra någon så sparkar jag bakut och vill bara gräva ner mig.
Men vad ska jag då göra? Jo, jobba. Men med vaddå? Hur svårt kommer det inte att vara att gå tillbaka till pluggandet efter man har tjänat pengar en period? Hur vet man?!
Jag är en sån tant.
Redan klockan 23 är jag redo att gå hem och sova.
Men det fick jag inte så jag stod ut lite länge, typ till strax före 3. Eller egentligen blir det ju strax före 4.. *tihi*
Jag som ska tentaplugga imorgon. Urk.

25 mars 2006

Nu ska vi se om det här funkar också.
Glöm inte att ställa fram klockan 1 timme inatt!

In the fall faller man bakåt och in the spring springer man framåt.

Det var väl supersmart? ;)
Mina älskade päron kom på besök idag.
De fick supergoda mackor, nybakad sockerkaka och hemmagjord espresso/latte och de blev lyckliga.
Jag fick också present - en ny DVD-spelare! \o/
Min gamla gick sönder före jul någon gång och fattig jävel som man är så har jag inte haft råd att köpa en ny och nu hade mina föräldrar fått nog och helt enkelt köpt en. En Luxor.

WOHO! I'm so happy. *flina fånigt*

24 mars 2006

Jag tycker att Så ska det låta är bra.
Inte alltid lika bra som förra gången kanske, but still. Det beror självklart på vilka som är med och hur pass roliga de är. Vissa är inte alls roliga faktiskt. De kan vara riktigt bra, men är de tråkiga så spelar det ingen roll.
Det är alltid kul att få skråla med i musik. Volymen ska givetvis vara sjukt hög så man riktigt kan yla utan att överrösta musiken allt för mkt. Hrm.. :)
Alltså. Jag är bara så himla kass.
Jag undrat lite över varför ingen kommenterat något jag skrivit, inte ens huldra som brukar vara så flitig, men tänkt att jaja, min blogg är säkert helt ointressant. Men så klickade jag nyss runt lite bland inställningarna och hittade en massa kommentarer som inte var publiserade för att Moderate comments var ikryssat.
ARGH!!
Jag tror jag skäms ihjäl faktiskt. :(

Förlåt..
Hämta paket - check!
Köpa kattmat - check!
Panta burkar - check!
Handla upp mina sista småslantar - check!
Woho, jag har fått paket från Josefssons!
Det jobbiga är att hämta ut skiten på det jäkla utlämningsstället - alla borde ha lantbrevbäring. Mitt utlämningsställe har bara öppet till 19, det är inte alls länge ju. Så vad är poängen då? Ingen alls faktiskt. Ska det vara något så ska det vara öppet till minst 22! Basta!

Jag måste till IKEA också och köpa lakan. Där har jag faktiskt inte varit på flera veckor. De har säkert fått in en massa nya fina saker som jag kommer få sug efter. :/

Åh så svårt det var att skriva inhandlingslista då. Helt plötsligt kommer jag inte på någonting jag behöver. O.O

23 mars 2006

Tentaplugg tentaplugg tentaplugg. Not.
Jag öppnade stora tjocka boken och försökte hitta vilka delar jag bör läsa genom att jämföra med anteckningarna från föreläsningarna men jag blev inte alls klokare av det så jag gav upp.

Den här delkursen känns SÅ mkt mer förvirrad och ostrykturerad än den första. Det är bara en massa hattande hit och dit och inga tydliga riktlinjer.
Sånt stör mig djupt, och när något stör mig djupt så blir jag anti och frustrerad.


Det gör lite ont i halsen när jag sväljer men det kan ju omöjligt vara så att jag ska bli sjuk IGEN.
Jag har tenta på tisdag också.

22 mars 2006

Jag har 48 kronor på kontot och 65.50 i plånboken.
Jag får inte min lön förrän på måndag, inte på fredag som alla andra, vilket betyder att jag inte kan köpa någon present till lördagens födelsedagsbarn.
Jag var dessutom helt övertygad om att jag skulle få semesterersättningen den här månaden, men icke. Alltså får jag ut 3500. Jäkla prutt. :(

21 mars 2006

Dagens föreläsare var flum-Tomas. Han var förkyld och hade knappt någon röst men inte ställde han in föreläsningen inte. Neejnej. Det var ju sista tillfället med honom innan tentan nästa vecka(!) så han kände att han ville avsluta sitt flummande om medeltiden.
Grattis klassen.
De sista 10 minutrarna av en dubbeltimme var intressanta. Resten var..skit rent ut sagt.
Det är faktiskt rätt intressant att han lyckas prata sån skit så pass länge. Och så långsamt. Herregud. Han är slöare än den slöaste jäkla senila tant.
Det var helt knäpptyst i salen, alla spetsade öronen till det yttersta. Det går inte att tappa fokus för då missar man de korta få glimtar av insikt hos käre Tomas och det går ju inte för sig för då är det helt tomt i blocket under dagens datum.

ARGH!
Bagels med creem cheese, skinka och tomat på balkongen i solen med var sin hemmagjort latte.
DET är fantastiskt härligt..
Det var riktigt varmt. Som i att man kan sitta utan ytterkläder och tycka att det är skönt.

MER värme tack!
Solen skiner och det är strax under 0 grader.. Sweeet.. :D

20 mars 2006

CSI Los Angeles är sjukt spännande. Varken NY eller Miami kommer ens i närheten..

Vad CSI Miami har som inte LA har är däremot.. Jonathan Togo..

Måndagar har officiellt blivit min städaochbytasängkläder-dag.
7 dagar är så maximal(mjäe, kanske inte riktigt) tid jag kan ha samma sängkläder. Det beror bara lite på mig, som helst vill ha nytvättade sängkläder varje dag, men mest på de här lurviga typerna som fäller hår överallt. Och då menar jag överallt. Jag förstår faktiskt inte hur man lyckas..

*rolla rolla*
*tvätta tvätta*
Jag vaknade innan klockan skulle ringa.
Jag var dessutom rätt pigg och akut kissnödig så då var det väl bara att gå upp.
Att katterna hoppade jämfota av hunger(*) avgjorde saken..

(*)De har mat framme jämt. Torrfoder. Varje morgon får de lite blötmat och det är så otroligt viktigt att få att de kommer på hundra utstuderade saker att göra som alla låter jättehögt. De tom tittar på mig när de låter för att se om jag vaknar eller inte.
Läskigt va?

19 mars 2006

"One night of passion, one night of hunger
and my attraction is getting stronger

I need to feel you, I need to hold you
I can't deny, 'cause my heart is screaming out your name"

Night of passion - The Poodles

De kunde gott få ha vunnit.
Eller Bodies Without Organs(numera BWO tråkigt nog) med sin übersöte sångare.
Vilka som helst utom Carola! *gråter blod*
Chuck Norris doesn’t wear a watch, HE decides what time it is.

Mer av detta på www.chucknorrisfacts.com :D

Vill ni se Chuck själv läsa upp några av dem, kolla här!

18 mars 2006

Det är faschinerande hur påhittig en hungrig katt kan vara..

*plocka upp papper från golvet*
*ställa upp papperskorgen*
*plocka upp cd-skivor*
*resa upp klätterträdet*
*stänga garderobsdörrarna*

17 mars 2006

Smycken rengjorda.
Speglar putsade.
Rostfria ytor putsade.
Blommor pysslade med.
Golv dammsugna.
Katterna bråkade med.

Nu då?
Men snälla Tomas Ledin. Vad håller du på med?
Har man gått under jorden så stannar man där.
Det gäller även kassa föredettingar som borde hålla sig borta och reda ut sina alkoholproblem(eller åtminstone inte prata om dem i media HELA TIDEN).. *host* Kikki Danielsson *host*

16 mars 2006

Hur gör man för att lyckas hålla en diet utan att falla för sockersuget?

Man gör en veckomatsedel.
Man handlar strikt efter den veckomatsedeln.
Man handlar inte hungrig.

Hur svårt ska det vara?!!
Den 7 april får jag tid hos barnmorska. Det är ju skitlångt dit!
Jag ska alltså dit för preventivmedelstjohejsan, inget annat. Så nu kan man svälja tillbaka hjärtat igen.

Det är så dumt hur det fungerar det här. Man får inte komma till en riktig gynekolog på sjukhuset om man vill prata preventivmedel eller liknande utan då ska man gå till de barnmorskemottagningar som finns där det jobbar trötta jäklar utan kunskap som bara vill skicka iväg en så fort som möjligt.
Absolut helst så vill jag gå till en privat gynekolog, men där är det fullt.

Mycket konstigt är det. Men så är det väl med allt iof. Bara att svälja, eller?

15 mars 2006

Ännu ett tips: http://www.pandora.com/
Där kan man fylla i artister/grupper/låtar man gillar och få en massa tips på liknande musik. Man får lyssna på musiken också. ;)
Det här är en sida med mycket träffande strips. Mycket träffande. Och roliga. :)

14 mars 2006

Ett par veckor efter att jag skaffade mitt nya tangentbord för sisådär 1 år sen pajjade ena stödet under och för några dagar sen slutade ena shifttangenten fungera, den jag använder så klart.
Det har gjort mig så irriterad att jag var tvungen att åka och köpa ett nytt idag!
Det blev ett likadant men designen är lite annorlunda och tangenterna är faktiskt ÄNNU tystare än tidigare..
Det är ett Logitech UltraX USB och jag rekommenderar det starkt. Det är platta tysta snabba tangenter och det kostar 295 spänn. Helt perfekt!
Jag är alldeles lyrisk just nu faktiskt.. ;)

13 mars 2006

Åh så sjukt långsamt allt går idag.
Nu har jag städat i 6h. Egentligen borde det tagit kanske 2h.
Jag började rätt bra, bar ner saker till förrådet och hade tempo. Men så bara dog det.
Dammsugningen och svabbandet och bortplockandet har gått sååå långsamt. Jag plockar en sak, sen sätter jag mig ner och glor innan jag kan plocka en sak till.
Zzz..


Sex inspectors är ett program som gör mig förbannad.
Folk är så konstiga. Pratar man inte med varandra? Hur kan man leva ihop så jäkla länge och skaffa barn tillsammans och låta allt vara skit?

"[..]förspel är väl när jag tar initiativet och tar henne på tuttarna och sticker in handen mellan hennes ben[..]"

Eh, come again?

Han gillar inte när mamman till hans barn blir för upphetsad vid sex för då blir friktionen så mkt mindre..
Vad sa han sa han?

Jag bara gapar..

12 mars 2006

Är de inte fantastiskt fina mina pojkar så säg?!

Idag är en sjukt seeeeg dag.
Jag har släpat mig till affären och tillbaka(nähä?) med det är allt.
Det finns flera saker jag kan fixa med men jag orkar inte sätta igång. Uäääk.. Jag tror det beror på att jag inte vet precis hur jag ska fixa med grejerna som det behövs fixas med. Om jag bara såg framför mig hur jag vill ha det så skulle det ju vara lätt att ordna, men nu känns det mest rörigt.. *gnäll gnäll*

Hur förvarar folk egentligen sina smycken och hårgrejer?!
Ja, just du som läser det här. Jag VET att det är några som läser här med aldrig säger något HA!

Är det bara jag som har sjukt många örhängen och spänner och klämmor och allt möjligt skit?! Det finns ju ingen plats för allt! Det slutar med att det ligger i en jäkla röra i en låda av något slag och på det viset hittar man ju ingenting..

Hur fina var inte de här örhängena?! Nej, skärpning!

11 mars 2006

Den mest svängiga låten står Rednex för.
Klimpfjälls låt var inte helt fel den heller.
Roger Pontare är så jäkla kass! O.O
Jag avskyr Carola, hennes låt var dessutom helt lam.
Kjellmans låt var riktigt fin, men alldeles för lugn och o-katschig.
Resten av artisterna sög. Rent ut sagt.

Varför måste alla ha sånna hemska kläder på sig?

10 mars 2006



Jag fick mitt paket från Lush idag!


Marilyn - hårinpackning
Creamed Almound & Coconut Smoothie - duschtvål
Figs and Leaves - tvål
Karma bubbelbit - bubbelbad
Soft water shampoo - fick med som prov..

Figs&Leaves har jag provat förut och jag gillar den massor men de andra grejerna har jag aldrig testat så det ska bli spännande. :)

Det luktade så pass mkt om paketet så karln som lämnade ut det sa "Ojojdå, tänk om alla paket luktade såhär gott!".

8 mars 2006

Ensamheten värker i magen.
Ibland blir det bara för mycket.

Mmm, pannkakor.
Tunnpannkakor ska det vara. Inte plättar, inte crepes, inte ugnspannkaka utan vanliga platta stekpannestora pannkakor.
Helst med hjortronsylt. Eller hallonsylt. Eller smör och socker..
Jag tänkte på pannkakor under hela föreläsningen idag så jag var tvungen att laga sånna när jag kom hem. På studs! Och äta upp dem direkt från pannan.. :)

7 mars 2006

Jag gick hem från skolan idag. Är inte det fantastiskt duktigt så säg? ;)
Det var riktigt kallt ute men solen värmde verkligen mycket.
Det gick att sola på balkongen där det var vindstilla liksom.. Det kan faktiskt få bli vår nu. Snön kan få försvinna, gruset kan få torka på gatan, knoppar kan få titta fram. Japp, det är okej.

6 mars 2006

Idag var jag och E och hämtade ut våra biljetter till Lîve i juni! Woho woho woho! \o/
Åååh så skojj. En sommarkonsert på Arenan. Man kan fortsätta vara helt pirrig i magen en lång stund efteråt tillskillnad från när det är svinkallt och snöstorm. Man kan gå ut och dricka öl både före och efter konserten på en uteservering! We!
Ja, jag är superexalterad. :D

5 mars 2006

Jag har blivit helt seg av att vara sjuk - det går aldrig över! Jag har småhosta och är småsnorig fortfarande.. Det räcker faktiskt nu!
Jobbade 12h igår och 10h idag så nu är jag ännu segare. :(

Kommer inte ens på något att berätta.. *buhu*

1 mars 2006

Idag hade vi en förvånandsvärt intressant föreläsning med Tomas.
Flum-Tomas that is.
Han var riktigt på G och levererade många matnyttiga grejer och bara lite onödigt babbel. Jag antecknade faktiskt rätt febrilt.. Han var mycket underhållande också och vi fick lära oss att vi alltid kan skylla vår förvirring på vårt keltiska arv. O.O

Imorgon är det seminarie i Uppsala domkyrka. Oh så spännande det ska bli! Jag kommer faktiskt inte ihåg sist jag var inne i kyrkan, för jag måste ju ha varit det någon gång.. eller?
Det ska bli intressant iaf. :D