30 juni 2006

Spärrade kunder.

Sonen som behövde flyttbilen hade inget körkort. Mamman som skulle köra var spärrad. Son nummer 2 var också spärrad. Tillslut fick de åka och hämta pappan som inte var spärrad och då kunde hyra lastbilen.
Vad är det med folk? Varför låter ALLA så förvånade när man säger att de inte får hyra bil eftersom de har betalningsanmärkning (om de inte har Statoil kreditkort)? De har ju bevisligen inte kunnat betala något de skulle betala trots påminnelser och kronofogden. Inte vill vi låna ut en bil till någon som inte betalat en(eller flera) tidigare skulder? Det känns rätt logiskt tycker då jag. Ändå är det samma visa varje gång.
- Va?! Får jag inte hyra?! Men det var ju länge sen jag fick den anmärkningen/firman gick i konkurs/det är gamla CSN-skulder osv osv! Men om jag lägger depositionen kontant då?!
Det är ju ännu värre, kontant deposition istället för kreditkort. Då blir personen rätt anonym.

Och varför kommer de som har en tid att passa i sista sekunden för att hämta sin bil/släp? Varför är man inte ute i god tid så man är säker på att hinna i tid?
Ja, man måste skriva under papper. Ja, man måste gå igenom eventuella skador. Ja, man måste lyssna på instruktioner gällande återlämnandet. Det tar tid. Det är dyra grejer det handlar om - bilar.

Svalka.

Corona med citron(hade ingen lime) är stor njutning när man kört hem från jobbet i en apvarm bil. Ojoj. Iskall och immig och fasligt god.

29 juni 2006

Vanemänniskor.

Vi hade slut på kaffe imorse på jobbet. Det fanns bara espresso-bönor, inga vanliga bönor.
Vilken ångest folk får när de inte får sitt morgonkaffe. De får stor ångest och börjar svettas och flacka med blicken, allt inom loppen av en sekund efter det fasansfulla beskedet.
Vad ska de nu göra? Lika bra att åka hem och dö. Kaffet var slut på Statoil!

Att vi hade slut på kaffe är ju också intressant. När jag slutade i tisdags så konstaterade jag och tjejen som bla. beställer just kaffet att det fanns väldigt lite kvar. Det skulle nog inte räcka till torsdag em då det var leverans. Dum som jag är så tänkte jag att det fixar hon säkert under onsdagen(då jag var ledig) genom att låna några påsar från någon annan station men icke. Istället fick vi stå där imorse och beklaga och göra folk (ännu mer) irriterade.
Till saken hör att det är rusning på morgonen mellan 6 och 7. Kaffe och mackor går åt i rasande fart.

Ska saker bli gjort får man göra det själv. Det är solklart. Även om man inte har något som helst ansvar inom området så är det bäst att fixa. Jag borde nog ha ringt ner igår och påmint. Kanske tom åkt dit själv med lite lånade påsar? Eller kokat eget kaffe och tagit med imorse?!

Åh. Titta.


Klockan är så lite att tv-tablån fortfarande ligger kvar på onsdag.

28 juni 2006

Omplåstrad frys.

Nuså är frysen lagad. Åtminstone så hoppas vi det lät det på killen som kom och pillade på den. Tydligen så har frysen elektronik på två ställen och nu är det ena stället utbytt. Användarelektroniken.
Hör ni vilka termer jag slänger mig med?
Nåja, den har inte klickat än så det verkar ju bra. Jag får hålla tummarna.
Affe var mäkta nyfiken på den märkliga karl som kom in i HANS lägenhet och hade med sig plylar som luktade väldigt konstigt. Han tittade på hela tiden och luktade på allt.
Fjant däremot sprang in och gömde sig under sängen och kom inte ut på hela tiden. Vettifan vad det är. Det började när killen från ComHem var här och bytte kontakt. Han gjorde inget konstigt och lät inte konstigt heller men sen dess så gömmer sig Fjant för okända karlar i blåbyxor.

Jag som skulle sova idag.

27 juni 2006

Dagens..

.. referrals:

blåtira
backspegel lossnat
ta bort klisterrester?

Ser jag så ung ut?

Idag fick jag visa leg på systemet.
Det kändes väl sådär. Lite jobbigt att hon tyckte jag såg yngre ut än min bror.
Jag förstår inte varför jag känner mig så sablarns skyldig varje gång jag går på systemet. Jag tassar omkring där bland hyllorna och försöker se ut som jag kan något fast jag egentligen bara kollar efter flaskor jag känner igen(vin alltså) och som jag kommer ihåg kanske var goda. Det känns som jag får onda ögat av alla som anställda och när jag ska betala så duckar jag nästan lite för att synas så lite som möjligt.

Sen förstår jag inte hur man kan få sån jäkla blackout när man väl är där. På vägen dit vet jag precis vad jag ska ha men när jag står där med korgen så är det tomt i bollen.

Nåja.

26 juni 2006

Blåtiror och muppar.

Min blåtira har nästintill bleknat bort helt. Nu ser det mest ut som jag är extra trött under vänster öga.
Jag har jobbat typ varje dag sen jag fick den och har noterar hur få personer som frågat vad som hänt. Inte ens alla kollegor har undrat!
Det ser ju ut som jag blivit hustrumisshandlad. Blå under ögat precis där en shysst bakhandssmäll hade träffat. Folk sneglar absolut, jag är inte blind, men ingen frågar. Ja, utom den fulla killen där första dagen efter det hände.
- Öhöö, vad har du gjort med ögat?!
- Öhöö, det ska väl inte du bry dig om?
- Öh, nä, ööh. Förlåt. Det har du rätt i. Förlåt fan.
- Mmm.. Just det.

--------
Apropå muppiga kunder så var det inne två killar på kanske 10-12 år och köpte läsk och godis. Det fattades 2 kr när de skulle betala och då undrade ena killen kaxigt om vi inte kunde bjussa på 2 spänn.
Nej, sa jag och skakade bistert på huvudet. Hur skulle det se ut om vi bjöd alla på 2 kronor sådär?
Killen som kaxade sig surnade till och menade att då ska de minsann inte ha någonting! Hans kompis höll dock inte med så det slutade med att de bytte ut flaskorna mot burkar.
Jahapp.
Jäkla fasoner det där! Har man inte pengar så blir det inget. Man tankar inte för mer pengar än man har, man handlar inte för mer pengar än man har. Skulle aldrig falla mig in att tycka att affären ska bjuda mig på pengarna som fattas.
Vissa vill inte ha sin mynt-växel så de lämnar den. Det är väl okej. Men sen nästa gång de handlar och det fattar någon krona så menar de att vi ska lägga den kronan eftersom de ju lämnade växel sist. Ja, för inte har vi något annat att hålla reda på än vilka som lämnat vilka mynt i växel och inte. Vi har ju inte lite kunder/dag.

Otroligt.

Jag tror minsann..

. att det fungerar. Kors i taket! Tack Stefan. :)

25 juni 2006

Bloggproblem.

Jag skulle vilja ha en sån kategorifunktion. En sån som finns på blogg.se.
Varför har inte blogger en sån? Eller finns det redan? Det kanske inte är så svårt att fixa en sån funktion själv?
Jag undrar också hur man får igång mobilbloggandet. Jag har läst instruktionerna flera gånger men det är ändå jävla oklart. Måste jag ha e-posten konfigurerad på min mobil? Hur gör jag för att inläggen ska postas i min redan existerande blogg och inte i någon ny mobilblogg?
Saker ska bara fungera på en gång. *sura*

24 juni 2006

23 juni 2006

Avundsjuk.

Jag vill också ha fira midsommar.
Ha picnic med vänner och familj. Äta grillat och sallader och röror och fantastiskt god jordgubbstårta. Dricka alldeles för mkt vitt vin, cider och partydrinkar. Vara utomhus och blir bränd på axlarna. Hångla lite bakom någon buske.


Statoil - alltid öppet. Bah.

22 juni 2006

Buhu.

Ohno.
Nu startar datorn om igen.
Åh så intressant säger ni. Laga datorn och sluta gnäll!

Usch. Får ont i magen när min darling dator inte fungerar som den ska. :(

Nytt lönesystem - strul.

Statoil har bytt lönesystem vilket innebär att saker blir fel.
Hur svårt kan det vara att testa ett system ordentligen INNAN man kör igång det?!
Jag fick min lönespec i dag och där finns bara mina ordinarie timmar i juni med, inte de 129 övertidstimmar jag jobbar. Hur är det möjligt? Det är ju en helt förmögenhet som bara försvunnit.
Det lät som det blivit fel hos många andra, konstiga avdrag och saknade timmar, så jag undrar när man kommer få betalt för de där timmarna. Med nästa lön?
Vi får grundlönen samma månad med ob-tilläggen månaden efter. Premielönen tror jag vi får samma månad. Det är en enda jävla röra med hundra olika ob-sorter.
Och nu är det ju helg så nu kan ingen hjälpa till med sånt där. Det blir först på måndag.

ÅÅHH!

21 juni 2006

Knark i datorn?

Jag fick ett tips om att det kan vara minnet som muppar sig och gör min dator sjuk.
Körde något jäkla minnestestarprogram och fick bara upp ett oändligt antal errors. Avslutade scanningen innan den var klar när det stått på i typ 2h. Kollade ordentligt i datorlådan den här gången, dvs la upp den på bordet och lös med ficklampa, och hittade en hög med damm som såg ut som drivsnö på moderkortet och ena minnet precis brevid processorn. Mycket mysko damm. Såg ut som knark. Eller jag menar, det såg ut som jag kan tänka mig att knark ser ut.
Nåja, blåste bort det och pillade så nu får jag köra på och se om datorn börjar muppa sig igen.

Håll tummarna!

Sista lediga dagen.

Lunch på café Unico.
Där får man plocka det man vill ha i sin sallad själv.
Det är lite dyrt, speciellt om man vill ha dricka till, och man får betala fullpris om man ska ha något annat än vanlig kaffe till maten men det är okej. Det är ju så gott!
Avocado, körsbärstomater, kyckling, pasta, avocadokeso, soltorkade tomater osv osv.
SLURP.

-----
Vi ska iväg till ICA och handla snart är det meningen. Jobbar man jämt och ständigt så är det svårt att komma iväg och handla faktiskt. Den lilla tid man är hemma känns bättre att spendera på något lite roligare än att handla mat. Faktiskt.
Det dåliga är att listan på saker jag behöver är hundra mil lång vilket i sin tur betyder att jag måste köra bilen till porten för jag inte kommer få med mig allt från parkeringen i en vända. Och man kan inte gå flera gånger. Det är mesigt. Antingen allt på samma gång och blodsmak i munnen eller fram med bilen till porten.
Sådana är reglerna.

*flämt*

Expertkommentarer.

Fan så skönt att vi inte förlorade.
Inse hur jobbigt det hade varit. I all evighet.
Det var stundtals en riktigt spännande match, speciellt i 2:a halvlek då vi pressade på som fan med alla hörnor och målchanser. Där borde vi fått minst ett mål till.
Tråkigt spel av alla stjärnspelare. Ljungberg, Larsson, Beckham. Zzz.
Rooney var jävligt bra. Vilket spel, vilka chanser.

Så, det var min analys av matchen. ;)

Och Tyskarna kan ta sig i brasan!

20 juni 2006

Hallå?

Var tog solen vägen?!

Uppdatering.

Utvecklingssamtalet gick bra.
Jag fick fram det jag ville, han verkade lyssna och uppskatta det jag sa.
Jag fick höra hur bra jag är vilket alltid är så fasligt trevligt. :)
Chefen framförde, ytterst diplomatiskt, att han tyckte jag skulle visa mer av min glada och positiva personlighet i kundbemötandet. Att det skulle göra det lättare för merförsäljning och också att det skulle vara bra för min egen skull.
Jag har ingen större lust att öppna upp mer än jag gör. Det är ändå bara någon som måste såga mig vid fotknölarna på något sätt och då går luften ur vilket tar tid att bygga upp igen. Alltså håller jag en lagom trevlig nivå hela tiden så jag slipper tappa luften över någon idiot.
Men jag tog åt mig. Ska absolut tänka på det.

-----

Jag blev ledig imorgon! Hela två dagar på raken.
Har tänkt våldsgästa mina päron och se till att de får bjuda på middag och sen sällskap till fotbollen. ;)

Nu är det alldeles för sent.
Natt natt.

19 juni 2006

Åh så sött.

Liten kille kommer fram till kassan.
- Har ni någon sopkorg någonstans?
- Ja, här bakom. Jag kan ta det. (ovetandes om vad för skräp det handlar om)
Liten kille droppar ett blött nytuggat tuggummi i kassörskans hand och skuttar iväg.

Tackar.

18 juni 2006

Utvecklingssamtal.

På måndag (imorgon faktiskt) ska jag ha utvecklingssamtal med chefen.
Det har jag inte haft på alla 6 år jag jobbat där. Han har tagit upp det någon gång, men sen så händer det ingenting. Som vanligt.
Eftersom jag aldrig haft något möte känner jag mig rätt osäker på vad vi ska prata om. Jag förstår att han ska utvärdera mig som anställd och jag ska utvärdera honom som chef, men mer då?
Det ska i vart fall bli mycket intressant att höra vad han tycker om mig. Själv tycker jag att jag är suverän. :)
Jag har skrivit en lista på saker jag vill ta upp och självklart så är 90% av grejerna något jag tycker är dåligt, men det är väl så det är.

Återkommer med rapport.

Bra dag.

Ledig, sol, varmt, slappt, grillat, vin. Så borde alla sommardagar se ut.

Minus det blå svullna under ögat då.

17 juni 2006

Sommarkväll!

Nu ska det grillas och drickas alkoholhaltiga drycker. Woho! \o/

Skrikungar.

Andra dagen vi parkerat oss på gräsmattan på gården med filtar och kuddar och massor med vatten. Det var helt okej, jävligt varmt men det fläktade lite och molnen skuggade ibland.
När ungarna kom så gick vi.
Ungar är jobbiga och äckliga och högljudda.
Föräldrarna till dessa ungar har ingen jäkla koll på någonting.
Måste de spela fotboll precis brevid folk som ligger och solar? Måste de verkligen det? För varje spark de gör så blundar man hårt och spänner sig i väntan på bollen i magen/huvudet/whatever.
Kan man inte hålla reda på sina jäkla ungar?
Måste de springa omkring nakna? Är man äldre än en pluttebäbis så ska man ha kläder på sig!
Måste de verkligen skrika så satans mycket? Kan det inte vara så att det stör andra?

För sista gången: allt barn gör är inte gulligt eller sött!

16 juni 2006

Blåtira.

Jag lyckades precis, på något sätt, tappa skrivaren på min kind precis under vänster öga.
Det har svullnat upp och blivit lite blått och hårt.
Vad har jag gjort för att förtjäna det? Really?!?
Jag ska fan jobba från söndag!

Kvalitet!

Efter 8 försök gick det att installera SP2 för Win XP.
ÅTTA försök.
Inte muppade det sig vid samma ställe alla gånger heller, nejnej.
Alla program nedstängda samt internetuppkopplingen bruten, DÅ ville det sig.

Lustig grej: Då jag tog hem filen med IE blev filen korrupt, men inte med firefox.

Zlatans snopp.

En ljumsk-skada måste vara den jobbigaste skadan.
Det ser ju ut som man går och tar sig på snoppen!

Färdig!

Ominstallerad dator.
Nu måste jag sova.

15 juni 2006

Sjuk dator.

Nu har min stackars dator klappat ihop helt.
Det ploppar upp mysko rutor med felmeddelanden och den startar om av sig själv.
Jag tänkte faktiskt häromdagen på att det var jäkligt länge sen jag var tvungen att formatera om och nu verkar det vara dags. Det är bara så jäkla jobbigt att få den som man vill! Pillepille och sen tar det SÅ lång tid också.
Orka sitta nu, mitt i natten, och fixa det. Orka göra det imorgon innan jag ska jobba.
Bähä!

14 juni 2006

Uniform.

Vad är det med karlar i uniform?
Eller det behöver inte vara en uniform, det räcker med en kille i skinnställ på en MC.
Kanske en polis?
En väktare funkar också.

Det måste vara en sorts auktoritet-issue eller, i fråga om skinnstället, att man inte ser vem det är. En läkarrock funkar inte alls på samma sätt. Inte för mig iaf.
Ja, det är något med kepsar också. Hm. Lite hemligt och mystiskt på något sätt.

Karlar som utstrålar självsäkerhet, som ser sådär sjukt bestämt hårda ut. De som ser ut att kunna ta en. Du vet. Sådär right on. Det räcker att få en glimt av det. Att se att det finns där. Oh, så lockande!

Undrar varför jag kom att tänka på det?

13 juni 2006

Sommarsenilitet?

Mina kära föräldrar har flyttat sina lekamen till sommarstugan för sommaren. Detta innebär att deras hjärnkapasitet minskar med ca 63% vilket i sin tur innebär att de slutar komma ihåg saker och måste fråga om vid ett otal tillfällen.
Speciellt svårt verkar det vara att komma ihåg när dottern jobbar. Speciellt speciellt svårt verkar det vara att dra slutsatsen - svarar hon inte hemma så jobbar hon nog. Det rätta logiska verkar vara att tro att någon hemskt har hänt och sen låta lite småhyserisk på rösten när man väl får tag på dottern.
- Men vad GÖR du?! Är du hemma?! Vi ringde massor av gånger igår!!
- Jag jobbade. Det har jag ju sagt.
- Jahaa, men dåså. Hur går det då?
- Det är lika pissigt som vanligt. Folk är idioter.
- Tänk på pengarna!

Nu har jag äntligen fått modern att skriva upp mina tider i 2 veckor framåt. Kanske kommer de bara ringa en gång varannan dag istället för varje den närmaste tiden. Kanske.

Nej, jag borde verkligen inte gnälla. Mina föräldrar är gifta, verkar må bra tillsammans och de bryr sig. Det är mer än många andra ens kan drömma om.

♥♥♥

Statoil - ungdomsgård?

Från 20-21 till åtminstone 23.45(då jag gick hem) så var hela macken full av snorungar.
De är överallt och de är högljudda och de äter korv och hamburgare så det sprutar ur öronen på dem.
Har de inga föräldrar? Får de ingen mat hemma?!
Vad gör en 16-åring på Statoil-macken klockan 11 på kvällen ätandes korv?!
ÅH!
Humöret blir knappast bättre av att det är så satans varmt! Man svettas när man står still i kassan och det får man inte göra länge inte.
*suck*

12 juni 2006

Börjar bli gammal.

Vaknade 9.30 och kunde inte somna om!
Vadfan. Jag som hade sett fram mot idag då jag skulle få sova hela dagen om jag så ville. Men neejnej. Halv 10 vaknade jag überpigg. Jag kämpade i en halvtimme, men det gick verkligen inte att somna om. :(
Till på köpet fick jag världens städryck när jag gått upp.
Dammsög, vattnade blommorna, vek och plockade undan tvätt, diskade, tömde sopkorgar.
Goddamnit.

Nu är den stora frågan - ska man kanske äta frukost på balkongen och sen hinna sola lite innan det är dags att jobba?

Sjuka jävlar.

Inatt blev ett par zigenare(eller är det romer? who gives?) sura för att de inte fick komma in i butiken trots att de ville. Strunt samma att det var nattlucka.
De hotade, förolämpade och spottade natt-Patrik i munnen. Innan de åkte iväg så avslutade de det hela med att kasta in drickor genom luckan.
Härligt va?
Jag har inte ens tänkt på att man bör vara beredd att ducka om någon skulle få för sig att spotta en i ansiktet. Pucko mig. Ska genast införa beredskap för detta.

Vad ska man säga? Det är helt otroligt hur fan vissa beter sig. Man måste vara allvarligt skadad i huvudet för att ens få för sig något sånt.
Skeppa fanskapen till Tjottaheiti och låt dem stanna där förevigt.

Och med "dem" och "vissa" så menar jag inte zigenare utan idioter.

10 juni 2006

Så typiskt.

Kommer hem från ett 12h-pass, luktar allmänt illa, hasar omkring halvnaken.
DÅ plingar min bror på dörren, helt oanmäld, och har med sig en kompis och min kusin som jag inte träffat på evigheter.
Sämsta tänkbara tillfälle.

#%&%#¤%

Jag var på så jäkla dåligt humör imorse. Det spelade ingen roll att jag lyssnade på bra musik i bilen på väg till jobbet, så fort jag klev innanför dörrarna så hamnade taggarna utåt.
Dumma jävla kunder som är jobbiga och korkade och dryga och handlar öl kl. 7 på morgonen. AAHH!
Vad är det för fel?! Jag vill bara SLÅ dem.
Tjejen jag jobbade med gör mig bara irriterad vilket inte hjälpte direkt.
Usch.
Det var först sista 2h som jag piggnade till. Konstigt nog.

Dessutom spelade Sverige oavgjort. ÅÅHH!

9 juni 2006

Yey!

Känslan sitter fortfarande i!
Fånler när jag tänker på det. ;)
Trots att jag har apont i fötterna och är trött och har jobbat idag och ska jobba 12h imorgon.

Kär.

Det var helt suveränt igår.
De spelade i 2h, många gamla låtar och några jag aldrig hört live förut.
Jag får ett sånt kär-pirr i magen, SÅ bra tycker jag det är.
Blir lite ledsen för det tog slut så fort och kommer dröja så länge till nästa gång..

Ljudet var dock jävligt pissigt, hela lokalen var pissig. Ingenting mot Cirkus.

Förbandet var riktigt bra det med, men man missade nog mkt eftersom ljudet sög.

8 juni 2006

Musik.

Nu bär det snart iväg till Hufvudstaden för ikväll är det konsert.
Lîve på Arenan kl. 19.30.
Lovande förband: Stereolith.

Åh åh åh åh! *sjukt exalterad* \o/ \o/ \o/

Håruppdatering. Igen.

Igår ringde jag till konsumentrådgivningen för att höra vad man nu kan göra när man är missnöjd med sin klippning.
Om man inte kan komma överens med frisören i fråga så kan man beställa tid för besiktning hos en frisör som är utsedd av Svenska Frisörföretagarna. Då får man ett besiktningsprotokoll som graderar felet på något sätt. Sen kan man få pengarna tillbaka för besiktningen och kanske delvis för slingningen men det låter som att det är så att frisören ska få rätta till sina fel. Att hon betalar för att man ordnar det hos någon annan lät ovanligt. Får man väl felet ordnat så finns det ju inget ärende kvar och alltså inget att anmäla till ARN vilket kvinnan på konsumentrådgivningen höll med om var fel.

Det känns som när man blir anklagad för något man inte gjort men ingen tror på vad man säger. Jäkligt frustrerande och sjukt störande hur det kan vara på det här sättet.
Det handlar inte nu om att jag vill få håret omgjort utan nu vill jag sätta dit den där kärringen på KLIPPOTEKET I KVARNEN så hon inte kan fortsätta utge sig för att kunna saker hon inte kan. Så inte fler personer går dit och blir besvikna.

6 juni 2006

Tröttis.

Haha.
Jag skulle titta på inspelade CSI från igår och lyckades somna vid tre tillfällen, en gång då jag spolade förbi reklam(!), och var alla gånger tvungen att spola tillbaka långt för att se det jag missat.
Ja, herregud.
Vilken tant man är.

5 juni 2006

Ledig dag.

Det är hur varmt som helt på balkongen.
Ibland kommer det en liten bris, men den är så kort att den knappt känns.
Katterna går ut och vänder för det blir så varmt.
Men vad ska man göra? Sitta inne och glo hela dagen? Då får jag ju dåligt samvete..

Passar på att tvätta den enorma hög med tvätt jag samlat på mig på max en vecka. Fattar inte varifrån allt kommer!
De ringde från jobbet och lät lite panikiga så jag ska jobba imorgon(6-15!) och sen från fredag till torsdag också. Damn, så härligt! Eller inte. Urk. *tänker pengar pengar pengar*

Tur att det är CSI på tv ikväll. ;)

Muppar på jobbet.

Av alla muppar på jobbet igår var det tre som stod ut.
  • Kvinnan som kört vilse och skulle till Rimbo/Norrtälje men som mumlade för sig själv oavbrutet och gjorde konstiga grimarser när jag fösökte beskriva vägen. Tänk att sånna som hon är ute och kör.
  • Kvinnan som tittade på mitt ansikte/överkropp hela tiden jag slog in hennes saker i kassan och packade ner dem i en påse och tillslut sa, men släpig röst:
    - Vilket fint namn du har..
    Mina kollegor låg på golvet och skrattade när hon hade gått.
  • Killen som när jag frågade om han hade en krona över hittade en i fickan och sen sa
    - Ja, det har jag! Hur visste du det? Har du varit i mina byxor och kollat?!
    Om inte det var sådär pinsamt nog så bredde han på och fortsatte:
    - Hittade du något annat roligt när du var där och rotade?
    Jag tror inte han menade något med det utan bara försökte skojja till det men det blev lite fel kan man väl säga..

4 juni 2006

Ajajaj..

Fan vilken mensvärk jag har.
Vill inte. Vill inte. Vill inte.

*pust*

Idag har jag stått upp i 10 timmar.
Nu har jag jävligt ont i fötterna och vill helst inte gå något mer ever.


Petit Yoplait är ljuvligt god youghurt..

3 juni 2006

Ögongodis.

Yes, Nick Lachey, I can take what's left anyday..

Mammas prins 2.

MI:3.

Det är så spännande att man sitter och spänner skinkorna HELA TIDEN.
Det smäller så högt. Tompan springer så fort. Tiden är så knapp.
Det bara SÅ himla spännande.

Ojoj, kommer ha träningsvärk i rumpan imorgon..

2 juni 2006

En dag på stan.

Efter vårt sura möte med Frisörtanten Från Helvetet var jag och E självklart tvugna att trösta oss med lite stros på stan.
Först en stärkande fikapaus på Åhléns, sen en sväng förbi alla affärer dit jag hade rabattkuponger av olika slag. Det blev rätt många. Jag gjorde av med alla kuponger också. *host*
Hämtade paketet från ASOS på vägen hem och jag blir bara mer och mer positivt överraskad! Allt låg väl packeterat i en kartong med stötdämpande luftkuddar och allt jag köpt var precis som jag ville ha det! Det är precis sådär det ska gå till när man beställer grejer. Precis så.

Nu är det bio-dags! \o/

Klagat hos frisören.

Jag och E gick tillbaka till salongen idag för att klaga.
Vi var inte alls aggro utan trevliga och sakliga men det gick inte hem hos den kvinna som orsakat skadan.Hon blev mycket upprörd tillslut och höjde rösten och överdrev som en jäkla småunge.
Hon menade att fläckar får man ibland när man gör folieslingor, det beror på att lite av blekningen nuddat hårbotten och då bildat en fläck. Hon ville göra om det, alltså färga håret runt fläcken i vår vanliga hårfärg så det inte skulle synas. Till saken hör ju att det inte bara är EN fläck utan flera på HELA underhåret hos BÅDA två. Dessutom, kom vi på när vi gått, så använde hon inte ens folie på underhåret!
Jag ville ha många små slingor, men det har jag absolut inte fått. Man kan inte åstakomma många små slingor på fri hand. Men det hade jag visst fått sa hon.
Hon ville helt enkelt inte lyssna utan blev arg och höjde rösten och sa att hon minsann inte har tid att stå och tjaffsa med oss hela dagen och att man inte kan komma och begära pengarna tillbaka sådär får så funkar det minsann inte i frisörbranchen.
Vi vill inte att hon ska pilla oss i håret något mer, hon kan ju uppenbarligen inte det hon påstår sig kunna, men det var den enda kompensationen hon kunde erbjuda.
När hon började skrika och prata i munnen på oss så gick vi efter att ha sagt att vi ska föra saken vidare.
Så, vad ska man göra? Anmäler vi dem till allmänna reklamationsnämden så tar det 5 år innan något händer om något ens händer. Alltså så är konsumentombudsman det enda alternativet som finns kvar, right?

ÅH, det här stör mig så satans mkt!
Jävla kärring!
Det är HON som har gjort fel och hon har ett yrke där man erbjuder en tjänst till en kund men hon har noll service-anda och blir ARG när hon får kritik.
Hon skulle ha kunnat lösa problemet på ettt mycket lätt sätt genom att ge oss pengarna tillbaka och be så hemskt mkt om ursäkt för att vi är så missnöjda. Men neejnej.
Jag vill typ trycka upp flyers och dela ut precis utanför..

ÅH ÅH ÅH!

1 juni 2006

Tentaresultat.

VG på första delen och G på andra. :)

Missnöjd.

Jag var ju och klippte och slingade mig för någon vecka sen. Efter stor ångest så valde jag och en kompis äntligen ut ett nytt ställe. Det är ju faktiskt jobbigt att hitta ny frisör, man vet aldrig hur resultater blir.
Nu, efter någon vecka, så har vi insett att de verkligen var kassa på den salongen(Klippoteket i Kvarnen). Kassa på riktigt.
Jag ville ha många små ljusa slingor. De lyssnade på vad jag sa men inte fick jag vad jag ville. De gjorde slingorna på exakt samma sätt på mig som på kompisen E som ville ha bredare guldiga slingor.
De gjorde slingorna på fri hand. Dvs, ingen folie och ingen hätta förutom slingorna på gässan där de använde vanlig aluminiumfolie som såg.. använd ut. Det kändes lite mysko när jag satt där men jag tänkte att de vet väl vad de håller på med! Man måste väl för fan få tro det när man går till en frisör?!
Slingorna är helt ojämna, uppe vid roten på underhåret så är det fläckvis blekt så det går inte att ha halva håret uppsatt. Det ser ut att vara utväxt över hela håret eftersom slingorna inte är gjorda ända ner till roten. Hon frågade var jag har benan men gjorde ändå inte slingor i den, alltså syns inte slingorna när jag har håret i sidobena vilket jag typ jämt har.
Hon klippte lite hipp som häpp. Lite här och lite där. Jag hade uppklippt runt ansiktet sen tidigare, men den kortaste slingan gick nedanför hakan, nu går den kortaste slingan till näsan, dvs jag får den inte bakom örat.

Jag blir sjukt förbannad när jag tänker på det. Men vad ska jag göra?
Jag vill ju inte att HON ska klippa om mig. De har redan förstört tillräckligt.
Kan jag få pengarna tillbaka? Hon kan väl bara vägra? Vart kan jag hota att anmäla henne om hon är helt oförstående och vägrar kompensera?!

*SUCK*