8 juni 2011

Linas matkasse - igen.



















Jag gav matkassen ytterligare en chans, provade den för ett år sen och var inte jätteimponerad. Tyvärr så blev jag inte impad denna gång heller.
Ja, man får hem hur mycket mat som helst och det känns superlyxigt att få det levererat till dörren. Tyvärr så kan man bara frysa in resterna från någon enstaka rätt av alla 5 utan att det blir dåligt vilket gör att det är svårt att äta upp allt på en vecka i ett hushåll med 1 eller 2 personer.
Om man kunde anpassa påsen bättre, dels till antalet personer men också påverka innehållet lite så skulle betyget bli betydligt mycket bättre.


Liten påfyllbar parfymflaska.


Hur bra grej som helst!
En liten påfyllbar parfymflaska med sprayfunktion. Funkar klockrent och är totalt simpel att använda. Finns på eleven.se för 115 bagis!

---
Bild från eleven.se

5 juni 2011

Allergi!

Efter att troget ha knaprat antihistamin i ett par månader och faktiskt mått rätt okej har jag plötsligt superbesvär idag. Nyser en gång per minut, hostar och snorar. Fantastiskt jobbigt!


---
Bild från mylan.se

1 juni 2011

Härligt med nattjobb!

* grannar som spelar musik så basgångarna vibrerar i väggarna
* gräsklippare som håller på i timmar
* ljust och varmt
* telefoner som ringer
* studentflak som åker omkring och spelar musik och ylar

Hur tänkte du nu, kungen?

Att gå med på en intervju var väl ändå inte så smart? Att dessutom vara så vag och otydlig med svaren i nämnda intervju var väl inte heller så smart?
Hovet skulle varit stenhårda och vägrat kommentera tjaffset eller möjligen gjort ett uttalande och inget mer. Nu blommar ju debatten upp på nytt, helt i onödan!

Mycket oproffsigt skött!