13 februari 2006

Mitt under föreläsningen med flum-Tomas så ringde hans mobil. Han svarade(!) och det visade sig vara hans mamma. Otroligt roligt. Han stod framför en mikrofon också. *frusta*
Det var ett sånt jobbigt tillfälle då det inte går att sluta skratta. Det bara bubblar på i hela kroppen och kommer ut i små puffar som hörs vida över salen. Inte bra alls.. Det smittade också märkte jag. :)
Det är en tjej som alltid kommer försent till föreläsningarna. 15-20 minuter för det mesta. De första gångerna knackade hon på dörren så läraren fick avbryta sig och öppna åt henne. Nu har hon dock lärt sig att öppna dörren själv. Kors i taket..
Det är en kille som också alltid kommer sent. 5-10 minuter efter vi börjat brukar han glida in och upp länga mittentrappen och dunsa ner på en plats och prassla med jackan.
Hur lyckas man komma sent VARJE gång? Våra föreläsningar ligger utspridda på olika tider under dagen så det kan ju inte vara något som krockar VARJE gång?!
Jag fattar verkligen inte..
Det är något jäkla cp som har tagit med sig papper ur en pärm utan att lämna tillbaka dem. Det är meningen att man ska kopiera papperna alltså och sen sätta tillbaka originalen såklart. Men neeejnej, självklart finns det någon som tar med sig dem..! Otroligt!

Folk är idioter.

Inga kommentarer: