16 februari 2006

Nästa vecka(torsdag) är det tenta för första delkursen.
Det finns en pärm på skolan med viktiga papper som man kan kopiera, dvs det finns bara ett ex av varje papper i pärmen. Nu är det någon som har tagit en bunt av papperna ur pärmen och inte lämnat tillbaka dem. Det påpekades till båda lärarna i förra veckan och då bad de den person som tagit papperna att lämna tillbaka dem i pärmen. Inga nya kopior gjordes.
Idag hade vi sista föreläsningen innan tentan, papperna har inte kommit tillbaka till pärmen, läraren bad igen den som tagit papperna att sätta tillbaka dem, inga nya kopior har gjorts.
Hur är det möjligt?! Jag blir galen på sånt där!
Självklart så tar någon papperna någon gång, det måste ju ha hänt hundra gånger minst på all tid de haft detta system, så hur kan de i sin vildaste fantasi tro att den person som tagit papperna skulle sätta tillbaka dem?! Det kommer aldrig hända ju! Så vaaarför i hela fridens namn har de inte gjort nya kopior? Varför gjorde de inte nya kopior på en gång? Jag förstår inte!
Det är en vecka kvar till tentan och vi har ingen anledning att åka till skolan något tills dess och papperna är inte ordnade. Det är ju helt sjukt.
Stenåldersjäkla människor med tummen i röven som inte får saker ordnade!

Sånt här kan jag störa ihjäl mig på.

Inga kommentarer: