24 maj 2006

Jahaja. Jag tror inte jag kommer gå tillbaka till den salongen igen.
Det kändes så himla osäkert. Klipper lite här, klipper lite där. Klipper jättemkt här(min låååånga lugg som blev.. kortare).
Jag ville ha många små ljusa slingor över hela håret. De gjorde slingorna på fri hand, dvs ingen folie och ingen hätta. Det kändes sådär lagom tryggt. Jag tror det ser okej ut men jag vet inte. Det blev inte en massa små slingor som JAG tänkt mig men.. sure.
Nåja, 880kr fattigare.

4 kommentarer:

huldra sa...

Det är så himla jobbigt när man går till frisören och inte känner sig riktigt nöjd efteråt. Jag menar, vad kan man göra? Man gör det ju inte bättre själv (eftersom man betalar någon annan för att göra det), och man kan oftast inte få det ogjort heller. Som igår när jag blev av med halva mina ögonbryn. Det BLEV ju jättebra, men vad hade jag gjort om det inte blivit det? Lösögonbryn för att täcka den värsta skövlingen? Think not. :-)

sockerdricka sa...

Ja, jag fattar inte att det ska vara så ångestrelaterat det här med att gå till en ny frisör! Och, som sagt, det går inte att ta tillbaka. Klippt är klippt och blekt är blekt. Dessutom, är man missnöjd vill man ju inte att de som klippt fult ska klippa om!
Jag tycker du är rätt modig som låter någon annan pilla med dina ögonbryn samma vecka du ska gifta dig! ;)

huldra sa...

Ja, jag vet inte vad det var för infall. Måste vara lite knäpp helt enkelt. :D

Anonym sa...

Super color scheme, I like it! Good job. Go on.
»