23 maj 2007

Ja, jag är skadad.



Såhär ser det ut när jag renskriver anteckningar.
Det tar skitlång tid eftersom jag sitter och ritar upp alla grejer i word istället för att bara renskriva text och sen rita för hand. Men eftersom jag är skadad så tycker jag det är skitjobbigt att ha handritade grejer i renskriven text så därför måste jag rita det i datorn.

Det är inte roligt eftersom det tar sån tid, men förhoppningsvis så lär jag mig asmycket under tiden. Det borde jag ju göra, inte sant?

6 kommentarer:

Anonym sa...

Du lär dig säkert jättebra till en viss gräns. En dag kommer du kanske ha så mycket att plugga in att du inte KAN göra på det där sättet. :-/

Men så länge du håller på så här kan du sälja dina anteckningar DYRT till kurskamrater och sådana som ligger någon termin efter. *tipsa* ;-)

sockerdricka sa...

re huldra
Det är nästan på gränsen nu. Det tar ju jättelång tid..
Men jag vet inte hur jag ska göra annars, då får jag läsa ur blocket med anteckningar helt enkelt och det är ju inte alls lika klart och tydligt som det blir renskrivet.

Hoho, det kanske skulle vara en affärsidé!? :D

Anonym sa...

Jag var oxå sådär seriös i början av min utbildning... vänta du bara... :)

sockerdricka sa...

re johanna
Fast det är ju inte så att jag aldrig pluggat förut. Jag brukar aldrig skriva rent mina anteckningar och jag är lat som fan men när jag väl gör det(och det behövs nästan i den här kursen) så ska det bli perfekt.
Däri ligger skadan. :P

Ankan sa...

Men det blir ju snyggt... (jag hade aldrig orkat) Och det e frivilligt också?

sockerdricka sa...

re ankan
Ja, det blir riktigt snygg och nej, vi _måste_ inte skriva rent anteckningar.. :P