11 maj 2007

Ljuva dofter.

Jag fick ett nyhetsmail om att Lush ska öppna i Uppsala och blev oförklarligt lycklig eftersom jag egentligen tycker att det är en rätt konstig affär och aldrig skulle använda deras mysko schampon och annat.
Jag gillar att gå in i affären och lukta och kanske köpa med mig en badboll hem som jag inte använder på något annat sätt än att ställa den på en hylla så den får lukta gott.

10 kommentarer:

Feline Flodin sa...

Men jag fick för mig att du en gång var upphov till en tråd om beställning från just Lush på SKS? Har jag drömt det? :-o Du kanske bara inte blev frälst? :)

Vänta bara till du testat Sultana of soap. ;D

sockerdricka sa...

re féline
Hm, ja kanske. Jag har insett att jag aldrig använder de handtvålar och de hårinpackningar jag köper utan de bara står till jag kastar dem. Och deras hårda schampon är ju hur mysko som helst.

Sultana of soap minsann?!

Anonym sa...

Sultana of Soap är jum-jum! :) Själv tycker jag att man på något mystiskt sätt blir renare av hårda Lushtvålar än av diverse duschtvålar på flaska. Ingen lotion eller tjafs, det ska man ju ha på EFTERÅT! Av tvålen ska man bara bli ren. Tycker jag då. ;)

sockerdricka sa...

re huldra
Vad är Sultana of Soap då? Hittar inte på sidan..
Jag tycker det är rätt nice med kombi-produkter. Är man lat så är man. ;)

Anonym sa...

http://www.lush.se/2609%20Sultana%20of%20Soap.html

sockerdricka sa...

re huldra
Hm, okej. Kanske ska prova sen då.. :)

Feline Flodin sa...

Klart du ska! Den är bäst. :D Jag har förbrukat två bitar på några månader. Aj lavv it. Man känner sig så himla lyxig. Precis vad en småbarnsmorsa behöver! Men säkerligen även trötta sjuksköterskestudenter. :D

sockerdricka sa...

re féline
Haha, okej. Men det är vaddå? Handtvål?
Trött är jag ju faktiskt. :)

Feline Flodin sa...

Jag har den i duschen och tvålar in heeela mig. :) Tillsammans med en bit figs and leaves, som är rätt exfolierande eftersom det är massa hårda fikonkorn i. ;)

sockerdricka sa...

re féline
Ja, figs end leaves är nice. Men jag slutade använda den - har svårt för hård tvål.