6 augusti 2007

Men för i helvete.

När ska folk fatta att det inte går att lämna levande varelser i en bil när det är varmt ute?!

NÄR?!

Dumma jävla människor.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hon var rädd att förlora jobbet.Kan du förstå den rädslan i ett land där inget skyddsnät finns? Rädsla gör människor dummare. Rädsla att förlora sin inkomstkälla och därigenom möjlighet att försörja sina barn tio överhand för klokheten.
Kvinnan valde att jobba. Hon borde stannat hemma, men lätt för oss att säga som har tillgång till a-kassa och socialbidrag vid behov.
Stackars människa.

sockerdricka sa...

re anonym
Javisst kan jag förstå den rädslan men faktum kvarstår: hon lämnade sina barn i bilen i 8h när utetemperaturen låg på 30 grader.
Ser inte hur en normalt funtad människa skulle utsätta sina barn för något liknande oavsett rädsla för att förlora jobbet.

Så nej, inte stackars människa.

Anonym sa...

Visst var det oerhört dumt gjort men sedan får man också fråga sig: Hade detta hänt om kvinnan hade kunnat ta ut VAB utan att riskera att förlora jobbet?

sockerdricka sa...

re anonym
Det känns som en rätt omöjlig teoretisk fråga att besvara. Och jag vet inte om jag tycker att den är speciellt relevant heller.

Min poäng är att jag tycker att det är helt otroligt fantastiskt konstigt att så pass många människor på vår planet är så satans korkade att de inte uppfattat hur jäkla varmt det blir i en bil efter bara några minuter i stekande sol.