12 september 2007

Ni får gärna vara kreativa..


Är det någon som INTE får en oförklarlig lust att skada sig själv när det står så i instruktionerna till ett grupparbete?!

6 kommentarer:

Anonym sa...

*asg* kan inte låta bli att flabba, det är precis samma grej som vi hade. men vi var så okreativa man kan, gjorde studiebesök på avd för sjuka spädbarn och kollade hygienen kring bröstmjölkshantering, hade en sedvanlig redovisning där vi pratade rakt upp och ner och skickade runt lite material. sååå intressant för alla andra att lyssna på, men skit samma för alla grupper rablade samma sak om basala hygienrutiner.

sockerdricka sa...

re madde
Det är ju bara så TRÅKIGT!
Vi gör inte ens något studiebesök. Vi snackar till OHer typ. Och sen kanske vi gör ett litet quiz bara för att kanske få något pluspoäng.

Våga Hata Redovisningar.

Anonym sa...

du kan starta VHR-klubben eller något

sockerdricka sa...

re madde
Får göra det. Är du med?

Anonym sa...

alltid. redovisningar i allmänhet och påtvingade grupparbeten i synnerhet känns gymnasiet och korkade idéer om fejkad laganda och gemenskap bland "klasskamrater"

sockerdricka sa...

re madde
Ja vafan, går man på universitet/högskola så är man tillräckligt gammal för att kunna samarbeta senare i arbetslivet utan att bli ihop-pusslade av läraren och tvingade att komma på kreativa redovisningar under utbildningen!
Och kan man inte samarbeta när man är så pass gammal så lär man ju inte lära sig det så sent ändå!