14 november 2007

Konstiga katt.

I morse vaknade jag upp av något konstigt under ena benet i sängen. Jag blev rätt konfunderad när det visade sig vara en slickepott.

Hm.

Nere i fotändan av sängen låg Fjant och snarkade med stolt min. Enligt honom är det nämligen få saker som är så härliga att bita i som slickepottar och hur duktig var han inte som hämtade en sån fabulös sak till matte mitt i natten?!

7 kommentarer:

åsa sa...

Jisses så gulligt! Visste inte att katter kunde vara förtjusta i köksprylar... Det enda min katt gör mitt i natten är att stå på mig så att det gör ont och jag blir irriterad... :-) (fast för det mesta tillbringar han natten utomhus eller i källaren...)

sockerdricka sa...

re åsa
Haha, ja det är ju smått irriterande det där ståendet. Typ helst på bröstkorgen eller på midjan om man ligger på sidan. ONT!

Feline Flodin sa...

Han verkar kul, din katt. ;D Stöjvart är ju mest förtjust i grönsaker och sådant. Potatisar. Paprikor. Körsbärstomater. Körsbär också för den delen. De är ju så praktiska att plocka upp i stjälkarna och bära iväg med. Aprikoser. Mmm. Har hittat potatisar under Miras säng, och under badkaret. Kan man tänka sig något så roligt som potatisar?!

sockerdricka sa...

re féline
Jag tycker att din katt verkar rätt kul han också. :P Potatis och körsbär liksom..

Anonym sa...

haha! men lite gulligt var det ju :)

Anonym sa...

*fnittrar*
Mina bara apporterar de ....

*nospussar*

sockerdricka sa...

re leopardia
Åhjo, lite iaf. =)

re myyzz
Men det är ju inte illa pinkat heller!