4 november 2007

Nostalgi.

Var det någon av er som såg Stolthet och fördom när den serien gick på tv? Med Mr Darcy och Elizabeth Bennet. Den slemmiga Mr Collins och hysteriska mamman Mrs Bennet.

Jag har lånat serien på DVD av en kompis och sett 3 avsnitt och den är fortfarande lika bra. Mr Darcy är fortfarande lika snygg och oförskämd.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Självklart såg man den! Köpte förresten serien på just dvd på Ica Maxi för 99 kr för tre månader sedan. Den är så bra :)

sockerdricka sa...

re madde
Jag måste nog också skaffa serien på DVD, den är så bra att man kan se den flera gånger! :D

Anonym sa...

Jag törs inte ens räkna ut hur många gånger jag sett den, har den också på DVD! Jag tyckte förstås att Lizzie (eller ska det vara Lizzy?) var hur snygg som helst :)

sockerdricka sa...

re hanna
Jag tycker också att Elizabeth är skitsnygg! Hon passar dessutom så fantastiskt bra i de äckligt snygga klänningar hon har på sig.. :P

Anonym sa...

Jag vet!!
Det är orättvist!

Anonym sa...

I löööööööve Mr Darcy!!! *dregglar fortfarande* Och jag var så förtjust i Lizzies klänningar att jag sydde en liknande till mig själv. Det såg hyfsat ut, fast jag hade inte riktigt hennes "kvaliteter" på framsidan. :-D

sockerdricka sa...

re hanna
Mycket!

re huldra
Kors i taket så ambitiöst! Och ja, hennes urringning är maffig! :D

Anonym sa...

Åh, underbara underbara serie! Det är min förkylningskur, massor med te, mysigaste täcket och kudden och dröm bort massa timmar med Mr Darcy och gänget! Skönaste som finns!

sockerdricka sa...

re veronica
Åh, det låter som något jag kanske kan pyssla med imorgon! =D