2 mars 2008

Delfin i solnedgång, någon?



Tänk att ALLA som tatuerar sig hos Det Häftiga Folket på Miami Ink har någon djup och tragisk anledning till sin tatuering. De har antingen förlorat något i krig/sjukdom/olycka eller så har de överlevt krig/sjukdom/olycka.
Får man inte tatuera sig bara för att?

Och vad konstiga motiv de flesta väljer; sjöjungfrur, geishor, lotusblommor och läskiga avbilder av människor/djur.

-----
Bild från nightlife.se

6 kommentarer:

Anonym sa...

haha... jag har också tänkt på det där. Det är aldrig någon som kommer in och vill ha en tatuering bara för att de tycker att den är snygg utan det måste alltid finnas en mening med den.

SixesAndSevens sa...

precis precis precis!!!! var är alla fjortisar som vill ha en svart tribal i svanken bara för det är "så coolt"?

Fast såna har väl inte råd att gå dit. tydligen dyrt som bara attan där.

Anonym sa...

Ofta har man väl en speciell tanke bakom sin tatuering (förhoppningsvis), men som du skriver så fattar jag inte heller hur alla i det programmet kan ha förlorat sin pappa i en orkan eller blivit av med benet till förmån för en haj. När jag gjorde min tatuering så var det helt enkelt för att den står för något jag gillar. Inte mer och inget mindre.

sockerdricka sa...

Ja dyrt lär det ju vara! Och de flesta är rätt dryga och otrevliga, skulle inte vilja bli tatuerad av dem ändå..

Ankan sa...

Precis detta har jag stört mig på sen det började, som fan, gärna ska nån gråta också. "Min farfarsfarfar fångade en fisk en gång, så nu måste jag gadda en mask, för det var så synd om masken som fisken åt, så att jag aldrig glömmer att farfarfa.... fick en fisk". Suck. Och nej, de e inte särskilt duktiga. Möjligen Kat Von D som e hyfsad.

sockerdricka sa...

re ankan
Ja, det är lite töntigt det där. Och jag har lite svårt att säga om de är bra eller inte, men porträtten tycker jag mest är läskiga. Det ser så konstigt ut med någons huvud på armen liksom..