24 oktober 2009

Söka jobb.


Nu är det inte långt kvar tills jag är färdigutbildad och klar. Närmare bestämt.. 2.5 månad. Som vi alla kanske vet så växer det inte SSK-jobb på träden här i Uppsala direkt så det är full frontal attack som gäller - utskick av ansökningar till alla ställen man kan komma på.

Listan här ovan är avdelningar på Ackis där jag kan tänkas kunna jobba.

Uääh, läskigt!

4 kommentarer:

AymaMoron sa...

Plastiken söker en hel del sköterskor, främst nattjobb. Chefen heter Åsa Wiberg.

Även vi på Öron söker en sköterska, det är iofs ett vik men du får iaf in en fot...bossen där heter Annika Norborg

sockerdricka sa...

Tacktacktack för tips!
Jag känner mig rätt uppgiven gällande att hitta jobb kan jag säga, det ser inte jätteljust ut. Men man kanske inte ska vara så negativ!

Är det så att det är någon avdelning du har hört är mindre bra än andra eller tvärtom?!

AymaMoron sa...

Jag tror inte det är så svårt egentligen att få in en fot men du måste börja redan nu. De som pluggar i Uppsala har ju ofta en fördel eftersom de gör praktiken på Ackis!
Men jag är nästan helt säker på att Plastiken behöver sköterskor och där är det riktigt bra. Vi samarbetar mycket med dom och jag har även jobbat ett par nätter där uppe.

Vi på öron kommer behöva två sköterskor efter årsskiftet, dels kommer förmodligen jag att försvinna därifrån och jag har en heltidstjänst som ska fyllas. Sen är det ytterligare fyra som ska sluta i vår.

Jag tror att på det stora hela ser det mörkt ut men gå runt på avdelningarna och presentera dig och lämna brev och CV så kan det gå.

Jag vet inte så mycket om olika avdelningar, vi jobbar ju mest med Neuroavdelningarna och om dom har jag inget negativt att säga.

Kan jag hjhälpa dig med nåt så hojta!

sockerdricka sa...

Du har redan hjälpt till!
Det känns lite påtagligt nu att det faktiskt kan bli så att man blir arbetslös. Eller hamnar på någon boende inom kommunen där man tappar allt man lärt sig..

Får se om någon behagar höra av sig eller ej.. =)