25 januari 2006

Det är rätt fantastiskt hur en människa kan hålla i en 2h lång föreläsning och inte lyckas få fram något vettigt under mer än sammanlagt max 5 minuter.
När föreläsningen ligger mellan 8 och 10 på morgonen så är man inte direkt extra förstående/förlåtande till något sånt..
Vi har två föreläsare och de är varandras totala motsatser.
Karl nummer 1 ser ut som en yngre Steve Marten och kan vara allt från 40 till 55 år gammal. Han klär sig i jeans och kavaj och ser rätt normal ut men oooooohhhh så man kan missta sig. Han måste röka på. Han pratar som han berättade en epännande historia för ett gäng utvecklingsstörda småbarn och vevar med armarna och är allmänt väck.
Karl nummer 2 däremot är en gubbe på minst 80 år(ja, på allvar) som har på sig kostym med väst och hela baletten. Han har krokig rygg och går med käpp och har sina papper i en papperspåse och använder diabilder och anteckningar som är alldeles för gamla. Han pratar fort och effektivt, antagligen på exakt samma sätt som han lagt upp sina föreläsningar de senaste.. eh.. 40 åren?

Idag hade vi karl nummer 1.

...

Jag köpte terminens antologi idag. En tegelsten på 725kr. Jag var tvungen att åka buss hem för den var så satans tung! Den ser bra ut i bokhyllan iaf. ;)
Imorgon är det seminarie, hoppas det är intressant. Vi är 60 pers i fullklass och seminarierna är i halvklass vilket är rätt många personer ändå..

På lördag är det tjejkväll!

Inga kommentarer: