28 mars 2006

Girls of the Playboy mansion är ett intressant program.
De här tjejerna som bor med Hef är helt pantade allihopa. Varför vill han ha sånna omkring sig? Man måste ju blir sjukt frustrerad av att vara omgiven av så korkade människor dagarna i enda.
Dessutom - har de ingen sexuell relation?! De bara smällpussas på munnen hela tiden liksom, what's up with that?! Är Hef för gammal för sånna aktiviteter eller har han någon hemlig jämnårig partner som inte visas i rutan för att hon skulle pajja hans image?
Vilka är de här übergamla tanterna som jobbar på hans kontor? De lär ju ha varit med från början, men varför har han inte bytt ut dem mot mindre skrynkliga motsvarigheter?
Hur jobbig lär det inte vara att vara personal i det där huset, alltså typ kökspersonal eller tjänstefolk? Man lär ju få rätt sjuka frågor..
Hur kan de ha alla djuren inne på sina rum?! Rum med heltäckningsmattor och sånna skitäckliga kissmattor för hundar. Fy fasiken så ofräsht.. Varför måste man ha så himla många djur?
Vad tycker egentligen de här tjejernas mammor och pappor om sina döttrars livssituation? Ena tjejens mamma verkade ju stolt iaf när hennes dotter kommer gåendes knappt utan kläder.

Mycket mysko är det..

1 kommentar:

sockerdricka sa...

re neppy
Jag tycker inte det är något fel med hur de lever. Det är väl härligt att de här tjejerna får leva sina drömliv. Men det är så.. konstigt bara.. :)