11 september 2007

ARGH!

Man blir rätt jävla irriterad när man har åkt 1h till skolan och man får höra att läraren är sjuk först när man kommer fram.
Jättesjuk till och med.

Borde man inte känna redan kvällen före att man börjar bli/är sjuk? Eller bara bestämma det även om man är osäker så man kan skicka ut mail till sina elever. Vi är många som inte kommer från Västerås nämligen.

BAH!

8 kommentarer:

Anonym sa...

I know the feeling... De kan åtminstone mejla.

sockerdricka sa...

re madde
Ja, vafan!
Nu missar vi minst 2 dagar också, undrar vad det gör för hemtentan sen..

Anonym sa...

vilken lärare är det?

sockerdricka sa...

re madde
Agneta Ekström.. Vaddådå?

Anonym sa...

jag tänkte på vilken lärare och kurs det var och vad det eventuellt gör för hemtentan. jag använde en del anteckningar till den första hemtentan, men mycket går att hitta i boken (antar att ni har Klinisk mikrobiologi o infektionssjukdomar av Ericson & Ericson) samt på sjukvårdsupplysningen och liknande sidor. sedan beror det ju på om er tenta har liknande upplägg som den vi hade, men det var en väldigt intressant hemtenta som jag lärde mig mkt av.

sockerdricka sa...

re madde
Ah, okej. Hoppas vår också är intressant.. Får se om hon kommer imorgon, annars blir det lite konstigt för då har vi missat 3 av 6 föreläsningstillfällen. Det är rätt mkt..

Men den här redovisningen vi också ska ha, hur seriöst redovisat var det hos er? Det känns som det är rätt mkt att göra sista veckan med både hemtenta och en redovisning på 20 minuter.
20 minuter är ju skitlång tid!

Anonym sa...

jag vet att det är lång tid, men gör ett studiebsök så får ni fram rätt bra material och så kan ni säkert få lite papper och så dit ni åker, kanske ta lite bilder och så. du kan ju se hur jag kommenterade ditt inlägg ovan.

sockerdricka sa...

re madde
Det får gå som det går helt enkelt. :P
Svarade dig inlägget ovan också!