6 september 2006

Fling.

Mer pinsamt än de sämsta puckona i Idol. Mer pinsamt än när de kissar på golvet i BB. Mer pinsamma än alla idiotiska hammarby-supportrar tillsammans. Mer pinsamt än ALLT annat överhuvudtaget.
Hur i hela helvete kan TV3 satsa på ett sånt program?
Hur kan Josefin Crafoord vara programledare?
Hur kan folk ställa upp och förnedra sig på det sättet?
Nej, det är inte en kul grej. Nej, ingen av de som är med upplevs på något sätt avslappnade och on top of things. Det är krystat och generande och PINSAMT.
Vem kom på den briljanta idén?
Vem tyckte att det programmet var värt pengarna?

JAG FÖRSTÅR INTE.

5 kommentarer:

smultronpaj sa...

Men hallåå. Det sänds ju på tv3. Säger inte det det mesta? Där kan man också se suveräna program som Ricki Lake och Våra bästa år mm. Det enda de verkligen kan göra bra är ju att sända cityakuten.

Marie sa...

håller med föregående talare. Har bara svt och tv4. Ibland saknar man de där bra serierna, men oftast är jag bara glad att slippa flamset. Men när vi skulle köpa digitalbox fick vi verkligen tjata på butiksbiträdena (på siba eller onoff eller elgiganten i den större staden) för att de skulle fatta att vi bara ville ha standardkanalerna. Det ingick liksom inte i deras värld att man kunde välja bort kanaler.
Drygt.

sockerdricka sa...

Men även om man nu tycker att det är en skräp-kanal överlag så måste ju program som Fling ha en publik. DET kan jag inte förstå, för vem vill titta på något sånt där? Det ligger 5 klasser under övriga flamsprogram som just Big Brother och liknande. Fling är bara B. Det ser inte ens påkostat ut eller är snyggt utan det är bara B.

Anonym sa...

Det verkar som några sett programmet i alla fall...

Anonym sa...

Känns som att det är mest fjortisbrudar som kollar, eller så..